Followers

Wednesday, March 25, 2009

Foto2 diriku di kala malam tarian asli feseni, uM~

aku maleh nk mnulis post kalini so aku juz masokkan sket2 gmbar mlm kjadian yer.. (tapi of coz aku plih yg ade gmbar aku jek.. haha..)


tarian guyz, mekap macam nyah!! haha~


aku joget sampai xcukop nafas~


"senyuuummm, audience tgk!!"


tadaa.. abiz pon.. mggeletar kpale lutot


bersama penyokong paling kuatku~ tq2 muacchhxx!! huhu~


"tempat kelima jatoh kpd kolej kedua" kate2 mc sengal, xsuspen lgsong


wlapon no 5, tapi stil ade pnyokong setia.. terharu.. wuu~


jom last pose!! berakhir laa tarian asli dari 2nd kolej.. wuu~ sdey plak..

huhu.. akhirnyer berakhir gak.. last2 dapat no. 5.. wlaupon dlm ati ade sket rase mcm kcewa sbb nk dapat placing lagi baik, but stil rase lega sbb dpt placing.. lagipon aku, faiz, hasry, baru taun nih join tarian.. b4 diz xpnah pon.. da dpt placing is sumtinx yg kiteorg patot bersyukur.. huhu.. Alhamdulillah..

kepada sume yg dtg bagi support, terutama awek ku yg dtg dari klang eventho esoknyer ade klas, aku ucapkan trima kasih yg teramat sgt!! huhu.. tanx alot!! korg laa yg paling best!! huu~ k laa, aku nk sambong wat assignment.. bnyk yg tertunggak sbb training b4 diz.. huhu.. choowwwzzz.... :D

16 comments:

  1. congrats..taun depan masuk lg ek..

    ReplyDelete
  2. zapin pdg sari jom? xpun zapin 12 b tuh, y hak hak tu.... gile best cmtu... hahaah~

    ReplyDelete
  3. asrol - haha.. tgk dlu laa.. aku takot study aku nih.. klau aku leh manage mase aku masok ar.. huhu..

    rareppl - eleh engkau.. kite nih wat joget pon terkial2 lagik.. wat inang jauh skli.. nk wat zapin laju2.. huhu.. xper2, yg mng kite wat.. haha..

    ReplyDelete
  4. mmg tak suspen btol time MC umum tempat ke5 tu..

    ReplyDelete
  5. hohohoh..gmbar2 yg diambil sgguh lawa...pro-style! kagum aku!

    ReplyDelete
  6. hannan - haha.. MC tuh mmg sengal pon.. rase nk hempok jer.. cane laa bley layak die jadik MC.. baik bg aku jer umumkan.. huhu..

    luke - haha.. tuh sume ihsan dari saudara cameraman kite, wan ezariq iman.. huu.. capturing da best moment.. haha..

    ReplyDelete
  7. kalo nak menang korang patut menari cam wonder girls! sure pengsan juri.. :P

    ReplyDelete
  8. Lawanya pic..=)

    ReplyDelete
  9. anonym - OMG!! kalau mcm wonder girl tuh sure laa sume pengsan tergoda ngan aku.. huhu.. lagi2 mase nari lagu 'nobody' tuh.. huhu..

    cahayamata - huhu.. gambar2 tuh mmg lawo pon.. tgk ar gambor sape.. haha..

    ReplyDelete
  10. lau xde org tu lg lawa kot..hehe..=P

    ReplyDelete
  11. wei...ko tak buat tarian ke mase akak ko tunang?...mesti gempak woo..haha...

    ReplyDelete
  12. cahayamata - kalu org nih xde maka pincang lah kecantikan gambar2 tersebot..ahahahhaha..

    azhim - nk mnari pebende.. aku wat silat cekak hanafi jer.. :P

    ReplyDelete
  13. sume asik puji sfwn....ak tak thn ar...idup hasry!!!gler putih ko mlm tu....hahahha..leh ar ajar ak menari pasni....tahniah2...dr sr mantap n_n

    ReplyDelete
  14. anonym sr. xmantap - eleh.. jeles ar tuh.. mmg ler org puji aku.. tgk org laa weyhh.. ahahahhahaha.. hasry bkn ke mmg hari2 putih da ke?? ?? ???? ?? ????? ?? :P

    ReplyDelete
  15. hasry!!!ada org kutuk ko...bkn ak....ak bdk baik..

    ReplyDelete

trackin data